B-tým: TJ Nespeky B – Sokol Chotýšany 12:1 (5:0)


Zcela výjimečné utkání, s málo vídaným fotbalovým výsledkem, předvedla naše rezerva v domácím zápase s Chotýšanama. Naši hráči se ujali rychle vedení a za půl hodiny vedli už 5:0. Naprosto odevzdaný soupeř se protrápil celým zápasem a evidentně se těšil na závěrečný hvizd. Než se ho dočkal, tak inkasoval od naších hráčů neuvěřitelných 12 gólů.

Gólové hody načal centr Adama Jasze, který už ve 4.minutě našel na přední tyči Maršouna, a ten otevřel dlouhý gólový účet 1:0. Druhá a třetí branka padla shodně. V obou případech přihrával Pohořelý a zakončoval Vojkůvka – 3:0. Čtvrtá branka se zrodila po hezké průnikové přihrávce, kdy Maršoun byl u míče dřív než vybíhající gólman a pak zakončil do prázdné branky – 4:0. Stejně tak pátá branka musela potěšit oko nejednoho fotbalového fanouška, neboť naši hráči se ve 32.min, po několika narážečkách, prokombinovali až k zakončení a Roman Vojkůvka do prázdné branky zvýšil na 5:0.

Těžko říci jaká slova zazněly v poločasové přestávce od obou trenérů, ale pokud hosté chtěli odehrát lepší poločas než ten první, tak jejich plán dostal tvrdý direkt již po cca 8 vteřinách od zahájení druhého poločasu. Fantastická akce, hned po rozehrání následoval centr na zadní tyč, kde Roman Vojkůvka „rybičkou“ vsítil šestý gól. 47.minuta 7:0 a o minutu později 8:0. Pak se gólové hody trochu zastavily a přišlo několik neproměněných šancí. Do zakončení se dostali také hosté, takže si v 58.min připsal jeden skvělý zákrok i Martin Vejvoda. Čtvrthodiny před koncem přidal Maršoun devátý gól a o chvilku později se na našem ukazateli skóre stav vyrovnal na 0:0, neboť technicky nebylo možné zobrazit dvouciferný výsledek. Desátou branku si přidal Láďa Sysel. V 82.min se poprvé v zápase prosadili i hosté a připsali si čestný úspěch. Slabou útěchou jim mohlo být, že světelná tabule ukazovala stav 0:1. Ovšem ani tato dílčí radost nevydržela až do konce, neboť v 86. skóroval Adam Jasz a poslední slovo měl opět Láďa Sysel, který v 87.min uzavřel na konečných 12:1.

Více foto ze zápasu najdete zde: