B-tým: Sokol Jankov – TJ Nespeky B 3:0 (1:0)


Až ve čtvrtém kole poznala nespecká rezerva hořkost porážky. V nedělním zápase nestačila na Sokol Jankov, který se ještě v prvním poločase ujal po gólu Vrzala vedení 1:0. Čtvrthodiny před koncem přidal pojistku v podobě druhého gólu Ondřej Zach a definitivní tečku udělal v poslední minutě zápasu Jiří Němeček. Nespeky tak prohrály v Jankově 3:0.

Utkání hodnotil trenér mužstva Martin Bárta: „Do zápasu jsme vstoupili dobře a aktivně, 20 min. jsme dobře kombinovali, měli jsme tam i náznaky dvou šancí, z nichž jedna byla hodně velká, to když Lukáš Maršoun nedosáhl na centr ze strany. Po 20 min. jsme začali se soupeřem trochu nepochopitelně bojovat, začali jsme balóny nakopávat a při jedné takové situaci, kdy soupeř vystřelil takovou nepovedenou střelu, která propadla Martinovi pod tělem, se domácí ujali šťastně vedení.

Nicméně do druhé půle jsme vstoupili s tím, že budeme hrát jako v úvodu utkání, ale soupeř nám to svojí bojovností neumožnil a my na to nedokázali zareagovat. Mrzí mě, že u některých hráčů nebyla ani ta touha po vítězství, takže soupeř nás předčil jednoduchostí, bojovnosti a v tomto utkání si vítězství zasloužil.“