B-tým: Nespeky B – Postupice 2:0 (1:0)


Nespecká rezerva sehrála velmi důležitý zápas v boji o záchranu v Okresním přeboru. Přestože naši soupeři z z 11. a 12.místa v tabulce také bodovali, tak i přesto jsme se po vítězství 2:0 s Postupicemi odlepili z předposlední 13.příčky a i nadále si zachovali reálnou šanci na záchranu. Naše góly vstřelil hned v 1.minutě Roman Vojkůvka a pojistku v podobě druhého gólu přidal po hodině hry Martin Pohořelý.

Hodnocení utkání převzato z Benešovského deníku

Rezerva Nespek sehrála důležitý zápas v boji o záchranu a nakonec z něho vyšla vítězně. Navíc asi nejpodstatnější okamžik přinesla už druhá minuta utkání. Míč si našel Straka a prostřelil Kladivu – 1:0. Hra pak spadla do průměru a k vidění bylo minimum šancí. Větší náznaky měli domácí, hosté se dostali jen k pár slabým střelám z dálky.

Druhý poločas byl v sychravém počasí o trošku výživnější. Do větších šancí se dostávala obě mužstva, ale akce buď končili na dobře chytajících Vejvodovi s Kladivou, nebo mimo. Ke konci utkání vrhli hosté vše do útoku a po neproměněných dobrých příležitostech se opět ukázalo ono otřepané „nedáš – dostaneš“. Domácí vyrazili ve čtyřech hráčích do rychlého protiútoku, na jehož konci dostal nezištnou přihrávku Pohořelý a sám před gólmanem si už věděl rady – 2:0. Důležité body tak zůstaly v Nespekách.

Branky: 2. D. Straka, 86. M. Pohořelý. Rozhodčí: Babický. ŽK: 1:1. Diváci: 65. Poločas: 1:0.

Nespeky B: Vejvoda – Straka (71. Maršoun), Matyášek (62. Kadeřábek), P. Rublič, Kačírek, Hamajda (77. Kopecký), Jasz, Sysel, Vojkůvka, Myslivec, Pohořelý.

Postupice: Kladiva – Urban, Papadopulos, Pýcha, Žížala, Cvrček (60. Mareš), Balcar, V. Vender, Chudlařský (62. Brabenec), Slovák, Šetek.

Více foto ze zápasu najdete zde: