B-tým: Nespeky B – Týnec n.Sáz. 1:0 (0:0)


Béčko si pod novým trenérem připsalo první větší úspěch. V rámci 15.kola porazilo v domácím prostředí lídra tabulky FK Týnec – 1:0. A nebylo to vítězství dílem náhody, kluci si vytvořili řadu šancí, a kdyby byli efektivnější, tak mohli vyhrát daleko větším rozdílem. Jedinou branku vstřelil v úvodu druhého poločasu Lukáš Maršoun.

V prvním poločase ani jeden tým žádnou svou příležitost nevyužil, a tak si diváci museli na gól počkat. Přestože utkání bylo poměrně vyrovnané, tak více šancí si vypracovali naši hráči a je jen škoda, že jsme jich nedokázali proměnit více, rozdíl ve skóre mohl být výraznější. Jak se následně ukázalo, tak utkání rozhodla jediná branka z úvodu druhého poločasu. Ve středu hřiště jsme získali balón, přešli jsme do rychlého protiútoku, do dobré šance se dostal Roman Vojkůvka, ale místo střely volil překvapivou nahrávku na Lukáše Maršouna, který už uklidil míč do prázdné branky.

 

 

 

Vítězný zápas hodnotil spokojený trenér B-týmu Václav Knížek: „Vyhráli jsme zcela zaslouženě, bylo vidět, že jsme měli větší vůli po vítězství. Oproti minulému zápasu jsem udělal řadu změn v sestavě a kluci pochopili, že je rozdíl v tom jít si zahrát a jít vyhrát. Obranu si dirigoval Myslivec, záloha hrála taky dobře, jak napravo mladý Kačírek, tak z druhé strany Míla Klauz z áčka. Jsem rád, že už se zapojil i Roman Vojkůvka, sice je na něm ještě vidět, že půl roku nehrál, ale svým důrazem je pro mužstvo velmi platný. Takže kluky musím pochválit, zápas odmakali, odbojovali, a jak se říká, nechali tam srdíčko. Jediné co je škoda, že jsme neproměňovali naše šance, měli jsme jich opravdu hodně. Soupeř byl samozřejmě také nebezpečný a tak jsme se strachovali o výsledek až do konce.“

 

Více foto ze zápasu Nespeky B – FK Týnec najdete zde:

Týnec s Křivsoudovem nečekaně klopýtly