U13: TJ Kunice – TJ Nespeky 15:0 (3:0, 6:0, 6:0)


Mladší žáci sehráli přátelské utkání s nejlepším týmem okresního přeboru Prahy východ s mužstvem TJ Kunice. Přestože ani jeden tým nebyl zdaleka kompletní a na obou stranách chyběli největší opory, tak přesto byl výsledek naprosto jednoznačný. Domácí Kunice vyhráli vysoko 15:0.

Utkání hodnotil trenér mužstva Martin Vošický: „Na konci zimní přípravy jsme odehráli druhé přípravné utkání. Původně domluvený soupeř Týnec se omluvil z důvodu nedostatku hráčů a proto jsme hledali náhradní řešení. Vstříc nám vyšel tým Kunic, který po podzimu vede svou skupinu soutěže ml.žáků Prahy východ (12-0-0; skóre 78:9). Dopředu jsme věděli, že se jedná o velice kvalitní mužstvo a vzájemný zápas potvrdil, že přestože se naši hráči snaží, nejsou zatím schopni se takovému týmu postavit jako vyrovnaný soupeř. Bohužel jsme se z důvodu nemocí a zranění museli obejít bez Lukáše V., Vaška N. a Natálky K. a i to částečně ovlivnilo náš výkon.
Odehráli jsme utkání 3×20 min kdy nás tým Kunic porazil jednoznačně 15:0 (3:0; 6:0; 6:0).
Je obtížné, po takovém výsledku a průběhu zápasu kdy nás soupeř po celou dobu přehrával svou rychlou a kombinační hrou, najít v naší hře pozitiva. Ale přesto bych chtěl všem poděkovat , že i za nepříznivého stavu se až do konce zápasu snažili soupeři co nejvíc vzdorovat v mezích svých fotbalových možností.
Věřím, že nám jarní zápasy přinesou více fotbalové radosti.“

Sestava: Řehák J. – Siebert L., Jantač T., Vošický T., Bubník V., Pištěk F., Vošický T., Dudík D., Jedlička J., Lindner D.;

Gĺoly: —

Více foto ze zápasu Kunice – Nespeky najdete zde: