B-tým: TJ Nespeky B – FC Křivsoudov 1:7 (0:4)


Béčko tentokrát nezvládlo domácí zápas a podruhé v řadě dostalo pořádný příděl. Tentokrát nás jednoznačně přehrál Křivsoudov, který už po půlhodině hry vedl 0:4. Ve druhém poločase jsme sice hru na chvíli vyrovnali a z penalty snížili, ale konečné slovo měl opět soupeř, který uzavřel na konečných 1:7

Nespeky zažily v krátkém sledu další debakl, když je tentokrát suverénním způsobem přejel Křivsoudov. Domácím hořela hlavně obrana, a kdyby některé pokusy hostí nezastavila branková konstrukce, nebo mladý Vejvoda v bráně, tak by mohlo být skóre ještě vyšší.

Vstup pro Křivsoudov nemohl být lepší, jelikož se radoval již v 6. minutě. Miroslav Filip byl úplně nehlídaný, dostal přihrávku za obranu a samostatný nájezd zakončil tvrdou ranou – 0:1. Pak sice dvakrát domácí překonali brankáře, ale hostujícímu obránci se vždy podařilo vykopnout míč před brankovou čárou. A to bylo také na velmi dlouhou dobu vše, na co se domácí zmohli. Naopak hosté předváděli kvalitní kombinační fotbal. Další navýšení skóre pro hosty mohlo přijít se střelou Mišoně, ale opřela se jen do břevna. Mimochodem právě Mišoň s Mir. Filipem byli největšími tahouny svého týmu. A byl to opět Filip, který přidal další zásah – ve 24. minutě po podobné akci jako při prvním gólu a bylo to 0:2. Následně se po zpětné přihrávce prosadil F. Vopěnka – 0:3. A za několik málo okamžiků se ze strany dostal do šance Štika a zvýšil na 0:4. To běžela teprve 33. minuta a hosté dál válcovali svého soka. I proto si hostující fanynky mohly dovolit povzbudivý pokřik, aby jejich oblíbenci vsítili potupného „bůra“ ještě do poločasu. To se nakonec nestalo.

 

 

Nicméně pátý gól přišel chvíli po začátku druhého poločasu a nepostaral se o něj nikdo jiný, než Miroslav Filip a dokonal tak hattrick. Opět dokázal z blízkosti prostřelit Vejvodu – 0:5. Po tomto gólu hostující hráči trochu vyklidili pozice a i Nespeky tak začaly poznávat krásy útočné poloviny. A tím se jim i podařilo zapsat čestný úspěch, když Matyáška ve vápně fauloval gólman hostí Hrabal. K penaltě se postavil Pohořelý a oblíbeným dloubáčkem snížil – 1:5. Jenže pak se ke slovu dostali opět hosté. Nejprve střídající Martin Filip dostal přihrávku na penaltu a nezaváhal – 1:6. A následně se ještě dočkal agilní Mišoň – 1:7. Nakonec si mohl svůj čtvrtý gól připsat ještě Mir. Filip, ale jeho pokus skončil na břevně. Konečný výsledek je vzhledem k průběhu utkání tak ještě pro domácí celkem mírný.

Branky: 76. (P) M. Pohořelý – 6., 24. a 48. Mir. Filip, 30. F. Vopěnka, 33. O. Štika, 80. Mar. Filip, 82. Mišoň. Rozhodčí: Murgač. ŽK: 1:1. Diváci: 100. Poločas: 0:4.

Nespeky B: M. Vejvoda ml. – Večera (80. P. Kumpošt), Matyášek, P. Rublič (75. J. Kumpošt), Hamajda, Kadeřábek, Kačírek, Sysel, Myslivec, Pohořelý, Tyrner.

Křivsoudov: Hrabal – Š. Vopěnka (46. Veselka), Ptáček (80. J. Vopěnka), Doležal (65. Mar. Filip), Macháček, Zelenka, Štika (83. Mareš), Vondrák, Mišoň, F. Vopěnka, Mir. Filip.

Více foto ze zápasu Nespeky B – Křivsoudov najdete zde: