U11: Benešov – Nespeky 1:7 (0:4)


Starší přípravka odehrála jedno z lepších utkání a v Benešově na umělé trávě vyhrála 7:1. I když byl zápas poměrně vyrovnaný, tak my jsme byli oproti soupeři daleko produktivnější a současně se nám dařilo ubránit spoustu nebezpečných akcí domácích a proto je výsledek takto jednoznačný.

zápas hodnotil Luděk Rublič, trenér mužstva: Zápasu v Benešově jsem se trošku obával, né snad proto, jestli vyhrajeme, anebo prohrajeme, to nepovažuji v této kategorii za důležité, ale opět jsem v minulém týdnu nebyl úplně spokojen s naší prací v tréninku, a ať je to jak chce, tak hráči si přenáší svůj přístup z tréninku do zápasu a nejednou se mi potvrdilo, že když „flákáme“ trénink, tak ani v zápase nehrajeme dobře.

Naštěstí se mé obavy nepotvrdili, už před zápasem bylo vidět, že mě hráči v kabině poslouchají, a docela jsem měl i dojem, že si to někteří hráči uvědomují. Každopádně jsme odehráli relativně dobré utkání. Výsledek zápasu vypadá docela jednoznačně, ale troufám si tvrdit, že mezi oběma týmy takový rozdíl nebyl. Nám se dařilo v obranné fázi. Již tradičně hrál velmi dobře Dominik Dudík, který spoustu akcí soupeře přerušil dřív, než se dostali k nějakému zakončení. Navíc v posledních dvou zápasech ke skvělému bránění přidává i konstruktivní rozehrávku, za což ho velmi chválím. Solidní výkon přidali i Kuba Šebesta a v brance Kája Hruška. Kája v minulých zápasech udělal spoustu chyb ve špatné rozehrávce, tentokrát řešil situace daleko jednodušeji a míč rozehrával spíše na útočníky, než na obránce. Sice to není způsob, který bych chtěl hráče učit, ale pevně věřím, že Kájovi pomůže to srovnání v řešení herních situací.

V útočné fázi to zpočátku nebylo úplně ono, ale postupně se zlepšovali a přidávali další a další hráči, a na konci jsem mohl pochválit úplně všechny. Velmi dobře to bylo vidět např. u Viktorky Nedrové, anebo Vojty Turtáka. Ani jeden z nich nezačal zápas úplně nejlíp, ale oba se postupně zlepšovali a v průběhu druhého poločasu se oba hodně přiblížili svému současnému maximu, čímž mi udělali radost. Střelecky se sice dařilo Dominiku Lindnerovi, který se gólově prosadil 5 krát, ale těch skutečně hezkých akcí už tolik nebylo. Přesto jsme ukázali pár velmi hezkých řešení a především góly z těchto akcí mě zvlášť těšili.

Více foto ze zápasu Benešov – Nespeky najdete zde: