A-tým: SK Baník Libušín – TJ Nespeky 0:2 (0:1)


V kvalitním, fyzicky velmi náročném utkání, vyhrálo áčko v Libušíně 2:0 a stoupá tabulkou vzhůru. Po neúplném 8.kole krajského přeboru nám patří 5.příčka. Obě dnešní branky vstřelil stoper Tomáš Krejza.

 

Hodnocení zápasu bylo převzato z Benešovského deníku: 

Nespeky přivezly z Libušína tři body. Zářil Krejza

Benešovsko – Fotbalisté Poříčí nad Sázavou svůj další duel v krajském přeboru museli odložit. V obci se objevilo podezření na příúšnice a a hosté ze Slaného jim vyšli vstříc s odložením zápasu. Z Benešovska tak hrály jen Nespeky, které potvrdily kvalitu na hřišti silného nováčka z Libušína a přivezly si tři body. Poříčí se se Slaným dohodla na náhradním termínu, který zní: 11. října v 19 hodin na umělé trávě v Benešově.

Ani Nespeky nemají s pokračujícím podzimem hráčů nazbyt, ale v Libušíně se povedl zápas jejich stoperovi Tomáši Krejzovi. Ten skóroval před poločasem po trmě vrmě v libušínském pokutovém území a v 64. minutě hosty uklidnil druhou trefou. Ta padla po prodlouženém rohovém kopu, Krejza dobře zavíral zadní tyčku.

Hosté potvrdili, že v přeboru patří mezi nejlepší týmy co se organizace hry týče. A jen velmi těžko je někdo bude porážet snadno. Libušínu sice chyběl hlavní střelec Sejtarija (trest) a Abrham trefil za stavu 0:0 břevno, jinak ale moc šancí domácí v tvrdém mači neměli.

Hostům hodně pomohl opět také Mikolanda. Vyhrával hlavičkové souboje a velké penzum práce odpracoval při obranných odkopech Nespek, kdy perfektně dovede podržet míč a dá týmu oddech.

Nespeky jsou nyní na páté pozici tabulky. Poříčí je aktuálně až deváté.

 

Libušín – Nespeky 0:2 (0:1)

Branky: 38. a 64. Krejza. Rozhodčí: Remenec. Diváků: 100.

Nespeky: Drážek – Iheanacho, Krejza, Braný, Burián, Konopiský, Varkoček, Klauz, Pešta, Kočí, Mikolanda (91. Myslivec).

 

Hodnocení utkání očima našeho soupeře najdete zde: