U9: Nespeky – Benešov B


Mladší přípravka sehrála své první přátelské utkání. Mužstvo je složeno výhradně a jenom z nováčků, kteří trénují teprve pár týdnů. I přesto, že mnohem víc branek nastřílel náš soupeř, tak zápas určitě splnil svůj účel a byl pro nás velkým přínosem.

První nábory dětí do mladší přípravky jsme začali dělat v druhé polovině srpna. Na první trénink přišli čtyři děti. S každým dalším tréninkem se počet dětí postupně zvyšoval. Proto jsme velmi rádi, že jsme dětem mohli v úterý 11.září uspořádat první přátelské utkání.  Do Nespek přijel soupeř z Benešova, který sice nepřivezl své nejlepší hráče, přesto byl hodně nad naše síly a vysoko zvítězil. My jsme vstřelili celkem tři góly o které se postarali 2x Jirka Hutar a jeden vstřelil Honzík Rublič.

 

 

 

Zápas hodnotil trenér minipřipravky Luděk Rublič: „dětský fotbal trénuji více než 17 let, přesto jsem byl před zápasem víc nervózní než kdy jindy. Přál bych si, aby to děti bavilo, aby měli ze hry radost, aby si každý zápas užívali, a přitom víte, že proti nám stojí a budou stát týmy, které jsou již mnohem dál. Pevně věřím, že zvládneme ty těžké začátky, kdy zřejmě budeme vysoko prohrávat, a že se brzy dočkáme toho, že se i naše děti budou opakovaně radovat z každého vstřeleného gólu, který dáme našemu soupeři. Každopádně jsem za tento zápas velmi rád, neboť to je pro nás obrovská zkušenost.“

 

Více foto ze zápasu Nespeky – Benešov B najdete zde: