U11: Nespeky – Zaječice 11:5 (6:0)


Ve třetím utkání této sezóny přivítala starší přípravka doma dívčí tým ze Zaječic. Přestože jsme v utkání nakonec zvítězili, tak náš herní projev nebyl zdaleka takový, abychom si radost z vítězství mohli vychutnat skutečně naplno.

Bylo to možná poněkud neobvyklé, ale do Nespek přijel výhradně dívčí tým ze Zaječic. Deset děvčat, převážně ročníku 2007, se postavilo proti našemu týmu, a děvčata předvedla velmi sympatický výkon, a i když o poločase prohrávala 6:0, tak ve druhé půli nebylo daleko od toho, aby výsledek zápasu otočili. Když soupeř snížil na rozdíl dvou branek, tak svou premiérovou trefu si připsal i Vojta Turták, který zvýšil na 8:5 a pak se několikrát v krátkém sledu prosadil Jirka Jedlička a Doninik Lindner a skóre se zastavilo na stavu 11:5.

 

 

 

Zápas hodnotil trenér starší přípravky Luděk Rublič: „tento zápas mi moc radosti neudělat. Naše hra nebyla dobrá. Rozhodně bych si přál vidět daleko více hezčích akcí, za které bych mol své hráče chválit, ale těch bylo dnes pramálo. Náš tým je z poloviny složen z úplně nových dětí, které s fotbalem teprve začínají, ale také z poloviny z těch, kteří již v loňské sezóně patřili k pilířům našeho mužstva. Bohužel, právě ti starší zatím nepodávají takové výkony, které by odpovídali jejich možnostem, a proto je naše hra taková neurovnaná. Je potřeba, abychom si toto uvědomili především v tréninku a opět na sobě začali poctivě pracovat, protože ani v tréninku to zatím není úplně ono.“

 

Více foto ze zápasu Nespeky – Zaječice najdete zde: