U11: Týnec n.Sáz – Nespeky 6:6 (3:4)


Velmi vyrovnané utkání nakonec skončilo spravedlivou remízou. O naše branky se postarali Dominik Lindner a Jirka Jedlička. Soupeř v závěru utkání využil našich chyb a dvěma góly upravil na konečných 6:6.

Do vedení šel náš soupeř, který ve 3.min vstřelil první gól. Ovšem během deseti minut jsme díky dvěma gólům Dominika Lindnera výsledek zápasu otočili. Následně jsme se až do poločasové přestávky pravidelně střídali ve střílení gólů. Soupeř vždy vyrovnal, a o chvilku později jsme šli opět do vedení. Poločasové skóre se tak zastavilo na stavu 4:3 pro nás.

Z pohledu vstřelených gólů byl podobný i druhý poločas, jen s tím rozdílem, že první se trefil Jirka Jedlička a odskočili jsme na rozdíl dvou branek. Poté soupeř snížil, ale o dvě minuty později jsme znovu vedli o dvě branky. Poslední slovo ale měli domácí, kteří v závěru utkání vstřelili dva góly a zápas skončil spravedlivou remízou 6:6.

 

Utkání hodnotil trenér mužstva Luděk Rublič: „začali jsme trošku zakřiknutě a chyběla nám odvaha hrát dopředu. Řada hráčů velmi často volila nahrávku zpátky a tak se hrálo hodně před naší brankou. Náš brankář Kája Hruška se snažil o konstruktivní rozehrávku se svými obránci, ale né vždy správně vyhodnotil postavení protihráčů, a tak se soupeř občas dostával do šancí. S postupem času se nám dařilo hrát i dopředu, měli jsme tam několik hezkých akcí po křídle a s tím přišly i hezké góly. Celkově jsem s naším výkonem spokojený. Některým hráčům se dařilo více, naopak někteří umí víc, než předvedli zrovna v tomto zápase, ale jsem si jist, že každý chtěl předvést to nejlepší a to je pro mě nejdůležitější.“

Více foto ze zápasu Týnec – Nespeky najdete zde: