B-tým: Nespeky B – Soběhrdy 8:0 (4:0)


Béčko si nemohlo přát na závěr sezóny lepší zápas. Do čeho kopli, to byl gól a mnohdy to byl krásný gól. V domácím prostředí vyhráli vysoko 8:0 a nastartovali tak bouřlivé oslavy a ukončení letošní fotbalové sezóny v Nespekách.

Byl to fantastický zápas, hráči a-týmu vytvořili v Nespekách po celých 90 minut skvělou atmosféru, zpívali, skandovali, bubnovali, … soupeř jen nevěřícně koukal co se děje, a naši hráči odehráli zápas, jako už dlouho ne.

Skóre otevřel ve 21.min Michal Tyrner, když centrovaný míč z rohu dopravil hlavou do sítě. První fotbalovou parádu ale viděli diváci až o 4 minuty později, Petr Kadeřábek výstavní střelou z hranice velkého vápna zvýšil na 2:0.  Na třetí gól se nečekalo dlouho a opět by to mohl být námět do fotbalových učebnic. Rychlá akce po pravé straně po ose Myslivec – Jasz – a přesné zakončení Kadeřábkem = 3:0. Po půlhodině hry vystřídal trenér Jardu Tesaře a na hřiště poslal mladého Luďka Rubliče, jeho první dotek s míčem bylo navedení na střed hřiště, příprava na levou nohu a rána na zadní tyč, čímž upravil poločasový výsledek na 4:0.

První poločas byl skvělý, ale druhý začal ještě lépe. Hned ve 46.min předvedli naši borci další fotbalovou parádu. Rychlé otočení hry z levé strany na prvou, tam se prosadil Adam Jasz a střílený polovysoký cent zakončil hlavou „rybičkou“ Martin Pohořelý – 5:0.  Soupeř moc šancí v zápase neměl, ovšem tu největší v podobě pokutového kopu zahodil ve 49.min kapitán hostí Jakub Bartík, který rozvlnil pouze ochranou síť za bránou. Další změnu skóre přinesla 66. a 68.min. Nejprve si hosté neporadili s centrovaným míčem a balón přistál přesně na hlavě kapitána domácích Pavla Rubliče, a ten pohodlně zvýšil na 6:0, a sedmý přidal Michal Hanuš, když z blízka prostřelil brankáře Hrušku. V 75.min se na hřiště podíval i Milan Hubička a stejně jako v prvním případě, ani on nepotřeboval moc času a hned se zapsal mezi gólové střelce a po přihrávce Hamajdy uzavřel na konečných 8:0.

Více foto ze zápasu Nespeky B – Soběhrdy najdete zde: