U11-B: Turnaj v SK Mirošovice – 2.místo


„Béčko“ přípravky hrálo další turnaj. Tentokrát byl pořadatelem tým SK Mirošovice. Naši kluci v turnaji ani jednou neprohráli, z pěti utkání čtyři vyhráli, v jednom zápase remizovali a nakonec skončili druzí díky horšímu skóre za vítězem FK Slavoj Koloděje.

Nespeky B – Radošovice 5:0
Zahajovací zápas nám vyšel skvěle. Už při rozcvičení byla na hráčích vidět velká chuť. Jediný kdo si v tomto utkání moc nezahrál, byla brankářka Natka Králíčková, která moc práce neměla. Gólově se prosadilo pět různých střelců. Trefili se Dan Páša, Adam Petrášek, Dominik Dudík, Ondra Mach a Marek Troníček.

 

 

Nespeky B – Mirošovice  4:2
Dařilo se nám i ve druhém utkání s domácími Mirošovicemi. V tomto zápase byl nejvíce vidět Kája Hruška, který svou buldočí povahou a neúnavnou bojovností vstřelil tři góly sám, a na jeden přihrál Adamovi Petráškovi.

 

 

Nespeky B – Vyžlovka  2:1
Zápas s Vyžlovkou byl velmi vyrovnaný, nejspíš by si každé mužstvo zasloužilo po bodu, ale chvilku před koncem se trefil Marek Troníček a rozhodl tak o našem těsném vítězství 2:1. V zápase nás již několikrát podržela Natka Králíčková, která nejen že dobře chytala, tak měla i slušnou rozehrávku.

 

 

Nespeky B – Velké Popovice 1:0
Minulý týden jsme s tímto soupeřem prohráli 3:1 a tak jsme se chtěli vyvarovat chyb, které jsme tehdy udělali. Je vidět, že jsme se z chyb dokázali ponaučit a tentokrát to bylo výrazně lepší. Soupeř naší branku ohrozil jen zcela výjimečně, naopak Dan Páša rozhodl jediným gólem o našem vítězství.

 

 

Nespeky B – Slavoj Koloděje 0:0
V posledním utkání turnaje se utkaly týmy, které v tomto turnaji neztratily ještě ani bod. Jednalo se tedy o přímý souboj o konečné 1. místo. Vzhledem k tomu, že soupeř měl o trochu lepší skóre, tak se po bezbrankové remíze již podruhé radoval z celkového vítězství. Je pravda, že oba týmy měli několik velikých šancí, na naší straně mohl rozhodnout Láďa Siebert, ale jeho krásná střela mířila pouze do břevna.

 

Turnaj hodnotil Luděk Rublič, trenér TJ Sokol Nespeky: „jsem velmi spokojen s tím, jak se všichni hráči zlepšují. Dnes mě potěšili už při rozcvičení, nejenže z jejich výrazu cítíte, jak je fotbal baví, ale oni navíc řadu věcí dělají správně. A i když je to parta, která má ten fotbalový rozvoj o trošku pomalejší, než jejich spoluhráči z A-týmu, tak všichni udělali v průběhu jara velký kus práce. A to že se nám dnes dařilo i výsledkově, to je taková třešnička na dortu a odměna pro celý tým“