U11-B: Turnaj v FK Slavoj Koloděje – 2.místo


B-tým přípravky odehrál v Ne 13.5 další turnaj skupiny H na OFS Praha východ. Tentokrát turnaj pořádal tým FK Slavoj Koloděje. Po třech výhrách a dvou porážkách jsme nakonec na tomto turnaji skončili na 2.místě.

Nespeky B – Radošovice 1:0

Úvodní zápas na turnaji jsme začali poněkud vlažněji s řadou drobných chyb, ale náš výkon měl vzestupnou tendenci. Odměnou nám za to byl gól Káji Hrušky ze 14.minuty, který se nakonec ukázal jako vítězný.

 

Nespeky B – Mirošovice  3:2

Oboustranně velmi povedené utkání, soupeř oproti minulému turnaji výrazné zlepšení, my jsme díky gólům Káji Hrušky a Tomáše Jantače vedli 2:0, ale soupeř během dvou minut vyrovnal. 4 minuty před konce vstřelil Marek vítězný gól.

 

Nespeky B – Vyžlovka  2:0

V tomto utkání jsme navázali na náš dobrý výkon z předešlého zápasu. Do branky se tentokrát postavil Láďa Siebert a v útoku byla velmi aktivní Natka Králíčková, která jeden gól dala sama a druhý připravila Markovi. Zaslouženě jsme vyhráli 2:0

 

Nespeky B – Velké Popovice 1:3

V tomto utkání nastal zlom v našem herním projevu. Možná delší přestávka před tímto zápasem a nižší soustředěnost na hru, možná několik změn v sestavě, možná kvalitní výkon soupeře, těžko hledat konkrétní příčinu, ale naše hra se rozsypala. Jedinou branku vstřelil Ondra Mach po přihrávce Dana Páši.

 

Nespeky B – Slavoj Koloděje 2:5

V posledním utkání jsme už nedokázali navázat na naše výkony z druhého či třetího zápasu. Se soupeřem jsme dokázali držet krok pouze do stavu 2:2, kdy naše góly vstřelili Natka Králíčková a Marek Troníček. Navíc domácí tým Slavoj Koloděje hrál velmi sebevědomě a zaslouženě dnešní turnaj vyhrál bez ztráty bodu.

 

Turnaj hodnotil Luděk Rublič, trenér TJ Sokol Nespeky: „opět se ukázalo, jak jsou týmy v této skupině vyrovnané. Většina výsledků skončila zcela opačně, než na posledním turnaji. Náš výkon měl rostoucí tendenci až do třetího zápasu, naopak poslední dva jsme nehráli dobře. Přesto si myslím, že každý hráč si svůj díl pochvaly zaslouží. U každého hráče by se dalo najít něco, čím nás dnes potěšil. U někoho to byla bojovnost, u někoho technické dovednosti, u někoho vydařená rozehrávka, … atd. Bohužel v posledních dvou zápasech těchto dobrých momentů ubylo a soupeř toho využil a zaslouženě nás přehrál. Alespoň se můžeme těšit na příští týden, kdy nás čeká další turnaj v Mirošovicích“

více foto z turnaje v Kolodějích najdete zde: