U11: Nespeky A – Divišov/Ostředek 13:2 (3:0)


Přípravka výsledkově zvládla domácí utkání s Divišovem a zejména po lepším druhém poločase vyhrála 13:2. Nejlepším střelcem se stal Tomáš Jantač, hattrick si dále připsali Dominik Lindner a Vašek Neužil, dvakrát se trefil Jirka Jedlička a jednou Tomáš Vošický.

Snad poprvé jsme vstupovali do utkání, kde jsme mohli být považovány za „papírové favority“. Doposud jsme hráli pouze s týmy, které patřily nejen na podzim, ale i na jaře k těm nejlepším. Tentokrát do Nespek zavítal společný celek z Divišova a Ostředka, který stejně jako my postoupil do jarních bojů skupiny A z posledního možného postupového místa.

V úvodu bylo vidět, že se kluci snaží plnit předzápasové pokyny a častokrát se pokusili o střelbu. Bohužel velmi často to bylo z nepřipravených pozic a střely nebyly nijak nebezpečné. Přesto v rozmezí mezi 12 a 20 minutou jsme třikrát skórovali a první poločas vyhráli 3:0.

Ve druhém poločase se naše hra o něco málo zlepšila, a tím jak postupně narůstalo skóre, tak současně s tím nám toho soupeř víc a víc dovolil. Výsledek zápasu hodně ovlivnila poslední pětiminutovka, ve které jsme vstřelili šest branek a vyhráli tak vysoko 13:2.

 

Utkání hodnotil Luděk Rublič, trenér TJ Nespeky: „v prvním poločase jsme hráli hodně prostředkem hřiště, a i když bylo na klucích vidět, že chtějí plnit to, co jsme si před zápasem řekli, tak se nám to ve zhuštěném prostoru moc nedařilo. Sice jsme se snažili o častou střelbu, ale střelám mnohdy chyběla jak přesnost, tak razance a celkový dojem z prvního poločasu nebyl nic moc. Po změně stran jsme už daleko lépe využívali volného prostoru na stranách hřiště, kluci si více dovolili ukázat ze svých fotbalových dovedností, a s tím přicházely i góly. V závěru již soupeř trochu rezignoval a my měli hodně příležitostí k zakončení. A možná až právě v závěru, jsem byl s řešením našich útočných akcí hodně spokojen a to i přesto, že jsme jich ještě řadu neproměnili.“

 

Produktivita v dnešním utkání (gól + asistence):
6 bodů (3+3)                     Lindner Dominik
5 bodů (1+4)                     Vošický Tomáš
4 body (4+0)                      Jantač Tomáš
4 body (3+1)                      Neužil Václav
3 body (2+1)                      Jedlička Jiří
2 body (0+2)                      Dudík Dominik

více foto ze zápasu TJ Nespeky – Divišov/Ostředek najdete zde: