Nespeky/Čerčany – Maršovice 1:2 (0:0)


Starší žáci drželi nerozhodný výsledek do 40.min, poté v rozmezí 10 minut dvakrát inkasovali. V závěru utkání snížil na konečných 1:2 Tomáš Vorálek.

Hodnocení zápasu převzato z webu TJ Slavoj Čerčany:

Žáci si kazí výsledky mizernou koncovkou

Již na podzim se žáci v koncovce trápili. Více jak dvě branky dali jen v jednom zápase, ale je pravda, že jich většinou ani mnoho nedostali. Jenže to hráli s těžšími soupeři. Teď v jarní skupině těch nepostoupivších by měly být výsledky lepší, ale bohužel moc nejsou. Hrajeme poměrně dobrý fotbal, ale prohráváme i s horšími týmy, protože nejsme schopni skórovat.
Takový byl i sobotní zápas proti Maršovicím. Celý první poločas jsme tlačili, ale protože jsme nebyli schopni trefit ani prázdnou branku a soupeř měl šancí minimum, skončila první půle bez gólů. Ve druhé se maršovičtí zlepšili a chvíli po půli se ujali vedení. Čerčanští hráči ve snaze vyrovnat se hrnuli dopředu, a tak díky své otevřené obraně dostali druhý gól. Přes veškerou snahu se pak podařilo již jen snížit brankou Tomáše Vorálka.
Prohra 1:2 je smolná, protože soupeř nebyl lepší a utkání jsme si prohráli prakticky sami svou jalovou koncovkou. Pokud se v této činnosti nezlepšíme, nemůžeme myslet na výhru. V tabulce jsme se propadli již na předposlední místo a tak nezbývá než zabrat, abychom se i přes nadějné výsledky vyhnuli ostudě. Začít můžeme již v příštím zápase v Tichonicích. Vždyť na kom se chytit, když ne na posledním týmu tabulky, který ve třech zápasech dostal 21 branek. Pokud to myslíme s nějakým lepším umístěním vážně, tak jsou tři body povinností.