U15: Teplýšovice – Nespeky/Čerčany 3:2 (3:1)


Starší žáci odehráli povedené utkání. Bohužel lepší produktivita soupeře rozhodla o tom, že všechny tři body zůstaly v Teplýšovicích. Mezi naše střelce se zapsali první půli Šimon Bouša a v závěru utkání Ivan Hořčička.

Žákovský tým Nespek a Čerčan se v sobotu vydal do Teplýšovic, a i když body nepřivezl, tak ostudu neudělal. Téměř dvacet minut jsme drželi vyrovnaný výsledek a v počtu šancí jsme za soupeřem nijak nezaostávali. Bohužel už v této fázi se ukazovalo, že jejich proměňování bude naším hlavním problémem.
V 18. minutě šel soupeř do vedení a vypadalo to, že s naší produktivitou se možná nepovede ani vyrovnat. To byl ale omyl. Už asi za pět minut Šimon Bouša skóre srovnal a začínalo se nanovo. Bohužel ten nový začátek se výrazně lépe vydařil Teplýšovicím, které nám ještě před poločasem dokázaly v rychlém sledu vstřelit dvě branky. Poločasový stav byl tedy 3:1 a jak se později ukázalo, toto odskočení soupeře zápas rozhodlo.
Našemu týmu se sice ve druhém poločase podařilo vyvinout celkem souvislý tlak, ale skórovat se povedlo jen Ivanovi Horčičkovi v 68. minutě. Víc nic. A tak nezbylo než soupeři pogratulovat k vítězství, i když body tentokrát moc vysoko nevisely.
V příštím kole se utkáme doma s Maršovicemi, které sice již dokázaly zvítězit, ale zároveň obdržely bezkonkurenčně nejvíc branek v soutěži. Věřme tedy, že se nám podaří náš dosavadní jediný bodík rozmnožit.