A-tým: TJ Klíčany – TJ Nespeky 2:0 (1:0)


Ve 20.kole nestačilo naše áčko na domácí Klíčany, které byly po celý zápas o něco lepší a zaslouženě zvítězily 2:0.

V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal, ale šance si vypracovávali jen domácí. Hlavičku Belady ještě Drážek lapil, ale v 19. minutě již nestačil na dorážku Buldry, který dopravil do sítě odražený míč od břevna. Do konce poločasu ještě mohl navýšit domácí vedení po kolmici osamocený Minha, ale Drážek vyrazil míč nohou. Jedinou nebezpečnou situaci hostů měl Iheanacho, ale jeho křížná střela se mezi brankové tyče nevešla.

Po přestávce byli domácí jasně lepší. Jenže osamocený Krimlák netrefil branku, a tak mohl srovnat v 69. minutě Mikolanda po rohu, ale jeho hlavičku z malého vápna brankář chytil. Za chvíli se radovali domácí. Po rohovém kopu se v následném závaru nejlépe orientoval před brankou Hájek a pověsil míč do sítě – 2:0. Poté mohl snížit Iheanacho, ale jeho střela z otočky šla nad branku. V závěru měli domácí dvě velké šance, ale sólo Jalaghonii skončilo vedle branky a hlavičku z malého vápna vyrazil bravurně Drážek.

Zápas hodnotil Jaroslav Tesař, trenér mužstva TJ Nespeky:Narazili jsme na hodně kvalitního soupeře, který nám toho moc nedovolil a byl nad naše síly,“ nehledal po porážce výmluvy trenér Nespek Jaroslav Tesař a pochválil soupeře.  „Domácí nás potrestali po autu a rohovém kopu, ale góly to byly hloupé a dětské. Na druhou stranu chytil Drážek dvě jasné šance a my měli jen náznaky šancí,“ podotkl Jaroslav Tesař a dodal: „Soupeř byl lepší celý zápas a bohužel byl nad naše síly.“