U11: Velké Hamry – Nespeky 10:10 (2:6)


Na soustředění jsme sehráli přátelské utkání s přípravkou Velké Hamry. První poločas za nás nastoupil A-tým, druhou půli hráli kluci z béčka. Všichni předvedli solidní výkon a tak jsme se vraceli do penzionu s dobrým pocitem.

 V rámci soustředění se nám podařilo domluvit pouze jedno přátelské utkání. To se odehrálo v pátek 6.4 v hezkém sportovním areálu ve Velkých Hamrech. Vzhledem k tomu, že v jarní části soutěže budeme hrát dvě soutěže a kluci budou rozděleni na „áčko“ a „béčko“, tak jsme v tomto duchu odehráli i toto přátelské utkání.

Velké Hamry – Nespeky A  2:6
V prvním poločase nastoupil tým-A, který bude v jarní části hrát skupinu A na OFS Benešov. Na hráčích bylo vidět, že v den zápasu již absolvovali 2 tréninkové jednotky a pohyb rozhodně nebyl takový, jaký bychom si přáli. Přesto jsme u našich hráčů viděli spoustu hezkých individuálních akcí, které častokrát vedli až k zakončení. Gólově se třikrát prosadil Tomáš Vošický, dvakrát se trefil Jirka Jedlička a jeden gól přidal Vojta Zídka. Několik vyložených šancí jsme ale neproměnili.

Sestava: Řehák J. – Vošický T., Zídka V., Neužil V., Jedlička J., Stejskal N., Dudík D.;

Góly: 3x Vošický T. , 2x Jedlička J., 1x Zídka V.

Asistence: Vošický T., Neužil V., Řehák J., Stejskal N.,

Velké Hamry – Nespeky B  4:8
Do druhé půle jsme vystřídali celý tým a zahráli si kluci, kteří na jaře budou hrát skupinu H na okrese Praha východ. Mužstvo pouze doplnil Filip Pištěk, který věkově již patří do kategorie MŽ ale soustředění absolvoval společně s námi. I v tomto zápase se dalo najít mnoho vydařených akcí, kdy si hráči správně pokryli míč, dokázali obejít soupeře ve hře jeden na jednoho, než přihráli svému spoluhráči, tak zvedli hlavu, … a podobně. Sice jsme v tomto miniutkání dostali více branek, než se nám podařilo vstřelit, ale dojem ze hry byl určitě dobrý. Za náš tým dal tři góly Filip Pištěk, a jeden Ondra Mach.

Sestava: Hruška K. – Siebert L., Zoubek M., Páša D., Mach O., Jantač T., Pištěk F., Petrášek A.;

Góly: 3x Pištěk F.,  1x Mach O.

Asistence: —

Více foto ze zápasu Velké Hamry – Nespeky najdete zde: