U11: Kunice MŽ – Nespeky 19:1 (7:1)


V pátek v podvečer sehrála starší přípravka přátelské utkání s týmem mladších žáků Kunic. Již od samotného začátku měli domácí herně navrch a za hodinu hry nám nasázeli 19 gólů. Náš čestný úspěch zařídil Nicolas Stejskal po přihrávce Dominika Lindnera.

Do zápasu jsme vstoupili s obrovským respektem. Sice jsme věděli, že je soupeř starší a kvalitnější, ale přesto byla naše hra až příliš ustrašená. Zejména v úvodu utkání jsme se vyhýbali osobním soubojům a mnohdy jsme soupeře do šancí sami pouštěli, než abychom se mu snažili ve vstřelení gólu zabránit.

Až s postupem času se naše hra trochu zlepšila. Začali jsme rychleji přistupovat k protihráčům, v obraně jsme lépe vykrývali nebezpečné prostory. Několikrát se nám podařilo podržet míč a občas se nám povedlo i fotbalově překonat střed hřiště a dostat se až k zakončení. Bohužel, když už jsme si nějakou velkou šanci připravili, tak nám chyběla kvalita v zakončení.

Luděk Rublič, trenér TJ Nespeky: „rozdíl ve výkonosti byl sice veliký, ale přesto jsem za tento zápas moc rád. Naposledy jsme prohráli koncem září, od té doby jsme výsledkově zvládli 10 utkání v řadě a na naší práci to začínalo být znát. Jakoby kluci měli pocit, že to jde všechno samo a bez práce. Sice se to dalo čekat, ale mrzel mě ten náš přehnaný strach a respekt ze soupeře. Určitě máme na víc.  Na druhou stranu musím přiznat, že v naší hře bylo spoustu dobrých momentů a rozhodně bych kluky nechtěl za předvedený výkon nějak hanit“

Sestava: Řehák J. – Zídka V., Vošický T., Siebert L., Zoubek M. – Neužil V., Stejskal N. – Lindner D., Jedlička J., Hruška K.;

Góly: 1x Stejskal N. (as. Lindner D.)