U11: Vlašim A – Nespeky 5:9 (0:3, 0:3, 5:3)


Starší přípravka mile překvapila, když v prvním přátelském utkání vyhrála ve Vlašimi 9:5. Tentokrát se střelecky nejvíce dařilo Jirkovi Jedličkovi, který se trefil 5 krát, další dva góly přidal Vašek Neužil a po jedné brance přispěli Kuba Řehák a Dominik Lindner.

 

Den před utkáním to vypadalo, že to snad nedáme ani dohromady. Postupně se omluvila téměř polovina týmu, ale nakonec se v kabině sešlo „Osm statečných“. Ani soupeř nebyl zdaleka kompletní, nicméně zápas se odehrál a bylo to moc dobře. Všichni kluci, ať naši anebo domácí, zápas prožívali a všichni chtěli vyhrát. To se pro tentokrát povedlo našemu týmu. Hráli jsme 3x 20 minut, a po 40-ti minutách jsme vedli už 6:0. Ve třetí třetině byli sice úspěšnější domácí, ale zápas již otočit nedokázali.

 

Luděk Rublič, trenér U11: „byl to první zápas, tak jsme kluky nesvazovali žádnými složitými úkoly a nechali je hrát. V první třetině vynikal Vašek Neužil, který byl hodně aktivní, neztrácel míče a naopak řadu šancí připravil. Gólově se dařilo Jirkovi, který jak se říká, do čeho kopl, to byl gól.  S přibývajícím časem se lepšila i hra našich obránců, ale rozdílový hráč byl jednoznačně Kuba Řehák, který dnes převyšoval všechny. Celkově jsem byl s naším výkonem spokojen a všechny kluky jsem za předvedený výkon pochválil“

Sestava: Řehák J. – Zídka V., Dudík D., Siebert L. – Neužil V. – Lindner D., Jedlička J., Hruška K.

Góly: 5x Jedlička J., 2x Neužil V., 1x Lindner D., 1x Řehák J.

Asistence: 4x Neužil V., 1x Zídka V. 1x Lindner D.

Více foto z přátelského utkání Vlašim A – Nespeky najdete zde: