A-tým: SK Lhota – TJ Nespeky 3:1 (2:0)


V utkání 13.kola prohrálo naše áčko ve Lhotě 3:1. Oba týmy dostaly šanci zahrávat pokutový kop, ten první domácí proměnili, naopak po našem kopu se skóre neměnilo. Náš jediný gól zaznamenal čtvrt hodiny před koncem Míla Klauz, kdy už jen korigoval nepříznivý výsledek.

 

V 19.min jsme měli míč pod kontrolou a kombinovali jsme v blízkosti pokutového území domácích, jenže chybnou rozehrávkou jsme darovali míč soupeři, ten okamžitě poslal kolmici za naše obránce a domácí útočník běžel sám na naši bránu. Sice ho stihl Urban zastavit, jenže pouze za cenu nedovoleného zákroku a Lhota kopala penaltu – 1:0.  O 20 min později našel soupeř mezeru mezi našimi obránci, kteří byli až příliš roztažení do stran, Tomáš Borek vymyslel chytrou kolmici na rozběhnutého Kudelu, a vše dokončil René Zlata střelou do odkryté brány – 2:0.

Ve druhém poločase se presentoval opět velice chytrou přihrávkou za naší obranu domácí Borek, který poslal do sóla svého spoluhráče Primuse, ten využil drobného zaváhání našeho gólmana a do prázdné branky zvýšil na 3:0.  V 74.min byl v pokutovém území domácích faulován Dan Kubec, ale Ondra Urban tentokrát penaltu neproměnil. Ještě v téže minutě, po centru Marka Večeři, snížil hlavou na konečných 3:1 Míla Klauz. 

 

 

Hodnocení utkání v Benešovském a Kladenském deníku:


Pět penalt Urban proměnil, pošesté selhal

 

 


Zbytečně chycená penalta, přesto bere Lhota tři body