U11: TJ Nespeky – Krhanice 14:0 (8:0)


Starší přípravka odehrála velmi dobré utkání. V domácím prostředí porazila Krhanice vysoko 14:0. Nejvíce branek vstřelili Nicolas Stejskal, Láďa Siebert a Dan Páša, kteří dohromady vstřelili 10 branek, po jedné přidali Jirka Jedlička, Ondra Mach, Dominik Dudík a Tomáš Vošický. 

 

Povedený zápas sehrála starší přípravka v předposledním domácím utkání této sezóny. Již od úvodních minut jsme na hřišti působili sebevědomějším dojmem, dařilo se nám udržet míč a kluci předváděli moc hezké fotbalové akce. Skóre postupně narůstalo, až se zastavilo na čísle 14. Kromě toho, že se nám dařilo proměňovat šance, tak celý základ úspěchu vycházel z dobré obrany, kde jsem téměř nechybovali.

 

Luděk Rublič, trenér mužstva TJ Nespeky: „Dnes jsme odehráli asi nejlepší zápas z celé podzimní části. Obrovský podíl na našem dobrém výkonu má brankář Kuba Řehák, který byl velmi silný v rozehrávce a za celý zápas snad nezkazil ani jednu přihrávku. Současně hráli velmi dobře všichni čtyři krajní obránci (Vašek Neužil, Tomáš Vošický, Vojta Zídka a Dominik Dudík), kteří našemu brankáři neustále vytvářeli nabídku a i oni mají velký podíl na tom, že celé mužstvo hrálo dobře. Z našeho výkonu mám velikou radost, trénovali jsme to ve čtvrtek na tréninku a dnes jsme se na to chtěli zaměřit. Kluci to zvládli na jedničku s hvězdičkou.“

 

více foto z utkání Nespeky – Krhanice najdete zde:

 

Průběžná tabulka po 9.kole: