U11: Poříčí n.S. – TJ Nespeky 5:11 (4:5)


Starší přípravka tentokrát hrála v nedalekém Poříčí nad Sázavou a zvítězila 11:5. V zápase se dařilo Tomáši Vošickému, který dal 4 góly, dvakrát se trefili Vašek Neužil, Jirka Jedlička a Kuba Řehák. Poslední branku vstřelil Kája Hruška.

 

V prvním poločase se skóre měnilo velmi pozvolna. Do vedení šel náš soupeř, potom jsme otočili výsledek utkání v náš prospěch na rozdíl dvou branek, ale Poříčí několikrát vstřelilo kontaktní gól a tak byl poločasový výsledek 5:4 pro nás.

Druhý poločas byl z našeho pohledu o něco povedenější a to ještě domácí brankář několik vyložených šancí chytil. Postupně jsme přidali 6 gólů, naopak domácím jsme dovolili skórovat pouze dvakrát. Konečný výsledek se tak zastavil na číslech 11:5.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Nespeky: „Po několika nevydařených zápasech přišlo částečné zlepšení. Na většině hráčích bylo vidět, že si naše pokyny berou k srdci a že se snaží je plnit. Některým hráčům se to dařilo více, jiným zas méně. Před zápasem jsme si s hráči rozebrali jejich konkrétní dovednosti, v čem jsou dobří a naopak na čem je třeba ještě zapracovat a tak většina hráčů vstupovala do zápasu s konkrétními úkoly, na co se měli zaměřit. Poměrně dobře se s tímto úkolem popasoval Tomáš Vošický, který po několika slabých výkonech opět patřil k těm lepším hráčům na hřišti. Radost mi udělala situace před jeho třetím gólem, kdy se krásně uvolnil a velmi pěkně zakončil. O něco slabší hodnocení by měl Vašek Neužil, kterému se moc nedařilo, ale i on předvedl akci, kterou mu budu připomínat. Dobrý výběr místa, skvělé převzetí míče do pohybu, klička protihráči a gól. Myslím, že u každého hráče bych našel něco, za co by si zasloužil pochvalu, ale na druhou stranu náš herní projev má k ideálu ještě stále velmi daleko.“

 

 

 

více foto z utkání SK Posázavan Poříčí – TJ Nespeky najdete zde: