U11: TJ Nespeky – TJ Netvořice 5:10 (3:3)


Starší přípravka tentokrát změřila své síly se soupeřem z Netvořic. V zápase jsme nedokázali uhlídat vyspělého Šimona Oprchala, který nám dal čtyři góly a hodně přispěl k vítězství svého týmu.

  

Starší přípravka se opět představila v domácím prostředí, tentokrát byl naším soupeřem celek z Netvořic, který doposud získal v tabulce o 3 body více než my a tak jsme očekávali vyrovnané utkání. Vyrovnané by nejspíš bylo, nicméně jsme nedokázali uhlídat hostujícího Šimona Oprchala, který byl nad naše síly, a vstřelil nám 4 branky.

 

 

 Luděk Rublič, trenér TJ Nespeky: „bohužel nehrajeme dobře a naše současné výkony mi radost nedělají. Chybí nám tréninky, v září jsme sehráli celkem 8 mistrovských zápasů, plus jedno přátelské miniutkání v rámci fotbalového derby Poříčí – Nespeky a tak jsme za celý měsíc absolvovali pouze 4 tréninky, což je strašně málo a i proto jsme žádný velký pokrok v naší práci neudělali. Pevně věřím, že v následujících týdnech to již bude lepší a v naší hře se pak objeví více chvályhodných momentů.

Je fajn, že kluci chtějí hrát jeden na jednoho, že mají odvahu řešit herní situace individuálně, ale zatím nám chybí kvalita v provedení, což sebou nese i velké množství ztrát. V dnešním utkání toho soupeř dokázal využít, a proto zaslouženě vyhrál.“ 

  

více foto ze zápasu Nespeky/Pyšely – Netvořice