U11: Pecerady – TJ Nespeky 4:11 (1:6)


Odložené utkání 5.kola jsme hráli ve středu v Peceradech. Přestože náš herní projev nebyl úplně dobrý, tak přesto jsme zápas výsledkově zvládli a vyhráli 11:4. Mezi střelce se čtyřikrát zapsal uzdravený Dominik Lindner. 

 

Do zápasu jsme mohli počítat kromě nemocného Nicolase Stejskala se všemi ostatními hráči. Je potěšující, že se k týmu již připojil i uzdravený Dominik Lindner.

V prvním poločase jsme na peceradském hřišti hráli „shora dolů“ a přestože nám první gól vstřelila už ve 2.min velice šikovná Katka Pořízková, tak se nám povedlo zápas poměrně rychle otočit, když se třikrát trefil Dominik Lindner, a po jednom gólu přidali Jirka Jedlička, Kuba Řehák a Dan Páša.

Z hlediska vstřelených gólů jsme mohli být spokojeni i v úvodu druhého poločasu, kdy na 8:1 postupně zvýšili Kuba Řehák a Vašek Neužil.  Od té chvíle se hra více vyrovnala a oba týmy vstřelily po třech brankách. Za nás se trefili Dan Páša, Jirka Jedlička a Dominik Lindner. Konečný výsledek se tak zastavil na skóre 11:4 ve prospěch našeho týmu.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Nespeky: „podle výsledku by se mohlo zdát, že můžeme být se zápasem spokojeni, ale já to tak bohužel necítím. Na tréninku se učíme různé fotbalové dovednosti a zápas nám slouží k tomu, abychom si tyto věci vyzkoušeli ve hře. Vždy mě velmi potěší, když si hráč přebere míč správnou nohou, když si odskočí od hráče, když má správný výběr místa, když se mu povede nějaká pěkná a účelná klička, … apod. Nemohu říci, že by se tyto prvky v naší hře neobjevovaly vůbec, ale na můj vkus jich tam je málo.

Jsem přesvědčen, že velký vliv na to má soustředěnost hráčů. Na jednu stranu nás velmi těší vysoká docházka, ale ukazuje se, že při tomto počtu upadá disciplína. Hráči mezi sebou neustále diskutují, mnohdy mám pocit, že pokyny vnímá jen polovina kluků a v samotné hře se snaží naše pokyny plnit jen zlomek z nich. Budeme se muset zamyslet nad tím, jak naší trenérskou práci zefektivnit, abychom dosáhli lepších výsledků. V týmu je řada talentovaných kluků a bylo by škoda nevyužít jejich potenciál“

více foto z utkání Pecerady – Nespeky najdete zde: