A-tým: Nespeky A – Klíčany 2:0 (0:0)


V 5.kole Krajského přeboru zvítězili domácí Nespeky nad soupeřem z Klíčan 2:0. Po bezbrankovém prvním poločase rozhodli o našem vítězství nejprve Ondra Urban z pokutového kopu a v 67.min přidal pojistku David Pešta.

 

První poločas nenabídl žádný výrazný moment, který by u diváků vyvolal nějaké zvýšené emoce. Hrál se vyrovnaný zápas, ve kterém obě mužstva pozorně bránila a tak gólových šancí bylo jak šafránu.

Z tohoto pohledu byl zajímavější druhý poločas, který hned z počátku nabídl souboj v pokutovém území hostů mezi naším Fimbarem Iheanacho a hostujícím Petříčkem. Rozhodčí Mansour posoudil tento zákrok jako nedovolený a nařízenou penaltu proměnil Urban 1:0.  V 67.min jsme byli úspěšní po rohovém kopu, když dohranou situaci zakončil David Pešta a zvýšil na 2:0. Definitivní pojistku měl na kopačkách Lukáš Maršoun, který v 78.min zahrával další pokutový kop, tentokrát za hraní rukou, ale brankář hostů Jiří Zamazal mu jeho pokus chytil. Naopak soupeř měl v závěru velkou příležitost ke vstřelení kontaktního gólu, ale skvělým zákrokem se prezentoval náš gólman Drážek, který reflexivně míč chytil. Po 90-ti minutách tak na světelné tabuli zářilo konečné skóre 2:0.

 

 

více foto ze zápasu TJ Nespeky – Klíčany najdete zde:

 

 

 

 

Nespeky poslaly Klíčany domů s nepořízenou

 

Souboj nováčků pro Nespeky