U11: Benešov A – TJ Nespeky 12:0 (2:0)


Ne nadarmo se říká, „že hrajete to, co vám soupeř dovolí“. Ve druhém utkání jsme hráli s Benešovem A, který nám toho popravdě moc nedovolil. I přes některé povedené akce se nám nepodařilo vstřelit gól, naopak soupeř to dokázal hned několikrát.

 

Byl to pro nás těžký zápas. I když jsme některé herní situace řešili správně, tak překonat domácí obranu byl pro nás složitý úkol. V prvním poločase jsme byli ještě docela odvážní a několikrát se nám podařilo dostat se až do nebezpečného zakončení, ale domácí brankář nám gólovou radost vždy překazil. S postupem času se odrazila vyšší neúspěšnost v osobních soubojích na našem sebevědomí a naše odvaha se začala pomalu vytrácet. Častěji jsme pak volili přihrávku dozadu a výsledkem bylo, že se převážně hrálo před naší brankou.

Ve druhém poločase jsme chtěli navázat na to, co se nám dařilo první půli, ale náš výkon měl naopak sestupnou tendenci. Přestože jsme měli dvojnásobný počet hráčů než náš soupeř, tak s rostoucím skóre jsme působili unavenějším dojmem. Mimo jiné se přidaly i technické nedostatky v podobě pokažených přihrávek a zpracování a góly v naší síti začaly rychle přibývat.

 

Luděk Rublič, asist. trenéra: „čeká nás ještě hodně práce, ale v mužstvu je spousta hráčů, kteří mají potenciál se zlepšovat a já věřím, že se nám brzy podaří naše herní dovednosti výrazně posunout a pak budeme i týmům, jako je např. Benešov, důstojnějšími soupeři“

 

více foto ze zápasu Benešov A – Nespeky najdete zde: