Pohár: FK Sázava – TJ Nespeky 2:1 (1:0), pen.4:2

V 1.kole poháru jsme v Sázavě po 90.minutách uhráli pouze remízový výsledek 1:1 a tak o postupujícím rozhodly až pokutové kopy. V těch byli úspěšnější domácí a proto do 2.kola postupuje FK Sázava.

 

V prvním poločase si obě mužstva vytvořila několik zajímavých situací, které ke gólu neměly daleko, ale skóre se měnilo pouze jednou a to v 17.min. Gól padl opět po naší lehké ztrátě ve středu hřiště, kdy se soupeř dostal do přečíslení dva na jednoho a svou šanci využil 1:0.

Ani druhý poločas nepřinesl nic převratného. Několik slibných šancí na obou stranách zůstalo většinou nevyužito s výjimkou povedené střely Honzy Kukače z 80.min, která znamenala vyrovnání na 1:1. V samotném závěru mohly oba týmy strhnout vítězství na svou stranu, ale v obou případech se vyznamenali brankáři a tím poslali zápas do penaltového rozstřelu.

Na naší straně uspěli pouze Ondra Urban a Martin Pohořelý, naopak Martin Svoboda Davit Pešta gólmana nepřekonali a vzhledem k tomu, že Sázava byla 100%, tak postupujícím do 2.kola Poháru AGRO CZ je domácí FK Kavalier Sázava.

 

Góly: Kukač Jan

Asistence: Klauz M.                                                      

 

foto ze zápasu FK Sázava – TJ Nespeky

 

 

Krajský pohár: první kolo konečnou pro obhájce i pět týmů z přeboru